4 Ağustos 2010 Çarşamba

Ne Verirsen Elinle O Gelir Seninle

Sevgili dostlarım,

Biraz geciktik, ucundan yakaladık ama bu sene yedinci kez düzenleyeceğimiz ramazan yardımımızı nihayet oluşturduk.

Ramazanlar nefsimizi terbiye etme, açın halinden anlama zamanlarıdır. Sen sıcak pidenin arasına sucuğu çifter çifter koyarken acaba bunu bulamayan var mı diye düşünme ayıdır. “bu sefer az yiyeceğim” diye sofraya oturup, sonra şişmiş mide ile kendini kanepeye attığında “Açlıkla terbiye etme Yarabbi. Açlık zor şey” deme ayıdır.

Bizim de amacımız fakiri fukarayı bari bu mübarek günlerde aç bırakmamak, yüzünü biraz olsun güldürebilmek. Bu amaç ile bu sene yedincisini düzenleyeceğimiz ramazan yardımımız için kolilerimizi oluşturduk.

Diyorum ya amaç yardım yapmak. Çevremizdekilere el uzatmak. Bu tarz şeyler yardım olmadan destek olmadan olmuyor maalesef. Desteklerinizi para olarak verebilirsiniz, kendi kutunuzu oluşturursunuz onu dağıtabiliriz, yardıma ihtiyacı olan çevrenizdeki insanları bildirebilirsiniz, bizi hiç karıştırmazsınız kendiniz alır kendiniz verirsiniz. Yeter ki bir yardım hareketi olsun. Ramazanın ruhuna yaraşır bir dayanışma olsun. Bir kutuya paran yetmez yettiği kadarını verirsin, belki elinin altında 10 fakir aile vardır da onların isimlerini verirsin. Ama hadi bir şeyler yapalım. Biraz kımıldayalım.

Allah hiçbirimizi dara düşürmesin, ele muhtaç etmesin, yardım gelecek mi diye kapılardan baktırmasın.

Ramazanımız bereketli olsun.

Bilgen&Nilay

1 ADET KOLİ 35 TL’DİR.
Koli içeriği:
1 KG
PİRİNÇ
1 KG
NOHUT
1 KG
KIRMIZI MERCİMEK
1 KG
YEŞİL MERCİMEK
1 KG
FASULYE
0,5 KG
BULGUR
0,5 KG
ÇAY
2 LT
SIVIYAĞ
2 PK
MAKARNA
1 PK
SALÇA
1 PK
TUZ
1 PK
SAKIZLI MUHALLEBİ
1 PK
ÇORBA
0,5 KG
ZEYTİN
100 GR
KAHVE
1 PK
REÇEL
1 PK
İRMİK
1 PK
KÜP ŞEKER
1PK
MUHALLEBİ
1 PK
KEMALPAŞA

KABARTMA TOZU

VANELİN

HESAP NUMARALARIMIZ:

Bilgen Uçar, Yapı Kredi Ford Otosan Şb hesap no: 24587052 (zaten hepinizde var J )Nilay Akçelik Yapı Kredi Ford Otosan Şb hesap no: 21650187

Hiç yorum yok: