21 Aralık 2009 Pazartesi

Gece Uzun Da...

21 Aralık… Yani en uzun gece.

Ne zamandır ilişkinizi canlandırmak için bir şey yapmamışsanız, bugün tam o gündür.

Mesela bir mesajla başlayabilirsiniz. Örneğin mesaj göndereceğiniz bayan ise,
“Bugün en uzun gece ve gözlerinin derinliklerinde geçirmek istiyorum” gayet merak uyandıran bir mesaj olur ve karşılığında bir kıkırdama alırsınız.

Mesaj göndereceğiniz kişi erkek ise,
“Bugün en uzun gece ve kollarının sıcaklığında geçirmek istiyorum” yazan bir mesaj gönderebilirsiniz. Aslında burada sizin bahsettiğiniz koltukta sarmaş dolaş film izlemek olmasına rağmen, O anlamak istediği gibi anlayacak ve gece için heyecanlanacaktır.

Öğleden sonra ikinci mesaj gelmeli hemen. “lafta bugün en kısa gün. Ama sensiz geçmek bilmedi” (her iki cinsiyete de uyan bir mesajdır)

Aslında bu öğleden sonra mesajı ablalar üzerinde çok etkili olacaktır da, abiler biraz daralabilir. J

Ve akşam, kesinlikle keyifli bir yemek olmalı. İlla dışarıda olacak diye bir şey yok.

Güzel bir yemek hazırlanabilir. Kulağı tırmalamayan şarkılar eşlik eder size fonda. Hatta şarkının birinde kalkıp iki tur dönüp gülebilirsiniz bile.

Sonra kahvelerinizi alıp koltuğa gömülürsünüz. Bu gece Ezel var. Kesin %90 nınız seyrediyordur. Diziyi seyredersiniz. (Şahsi tercihim güzel bir dvd ama size kalmış tabii)

Diziyi seyrederken ablanın ayaklarını ovmak +50 puan kazandırır. Size yaslanmış olan abinin omuzlarını ovmak ise +20 puan. (Masajı fazla abartmamak lazım. Lakin uyku getirebilir)

Ve sonra güzel birkaç söz heyecanı arttıracaktır.

Artık geriside size kalmış canım. Ne de olsa gece uzun.

Bilgen,geceuzundaaşknerde

Hiç yorum yok: