12 Mayıs 2014 Pazartesi

MUCİZELER KURSU


Yaşamınıza huzur, mutluluk, bolluk, sevgi, denge ve bütünlüğün gelmesine,
Limitli bilinç yapısından, mucizelerin mümkün olduğu bilince geçmeye,
Mucizeleri yaşamaya ve fark etmeye,
Geçmişin ve geleceğin etkilerinden kurtulup AN’ı deneyimlemeye
Hazır mısınız?


Mucizeler Kursu Nedir?
Mucizeler Kursu zihnin özgürleşmesi ile gerçekleşen bir bilinç dönüşüm çalışmasıdır. Sadece sevgi olduğumuz gerçeğine uyanış, Öz’e ve Sevgi’ye dönüş yolculuğudur. Huzur, mutluluk, sevgi gibi içimizdeki kaynaklara erişmemizi sağlar, içsel bilgeliği ortaya çıkarır. Dünyaya yüklediğimiz anlamlardan başlayıp, yaşama bakış açımızdan fiziksel koşullarımıza kadar her şeyi etkiler.
Mucizeler Kursu 365 dersten oluşur. Her ders bir gün için tasarlanmıştır. Dersler gün içerisinde günlük yaşam akışınızı etkilemeden sadece dersleri içinizden tekrarlayarak yapılır. Kursun sunduğu güçlü zihin eğitimi, zihninize; anda kalma, bütünlüğü ve özünüzün varlığını hissetme halini yerleştirir.
Kurs, hiç bir hazırlık veya özel çalışma gerektirmez. Önceden bir uygulama yapmış olmanıza gerek yoktur. Kurs herkese her zaman uygundur.
Mucizeler Kursu tamamen ruhsal bir süreçtir. Fakat modern bilimsel gelişmeler kursun derslerini doğrular niteliktedir. Aslında kurs, ruhun bilimini ve bilgisini sunmaktadır. Ve sunduğu bu bilgiyi, Kursun sistemini takip eden her insan için erişilebilir kılmaktadır.
Çağımızda Eckhart Tolle, Marianne Williamson, Oprah Winfrey gibi dünyaca ünlü yazar ve düşünürler Mucizeler Kursu’ndan ilham almışlardır.
Kursun giriş bölümünde, kurs şu şekilde özetlenmektedir;
Bu kurs, mucizeler kursudur. Seçmeli ders değildir. Sınıfı geçmek için alınması zorunludur.  Gönüllü olan şey, sizin onu alma zamanınızdır. Özgür iradeniz vardır. Ama bu, kursun içeriğini sizin oluşturacağınız anlamına gelmez. Size verilen zaman diliminde, ne kadarını alacağınızı seçme hakkınız olduğu anlamına gelir.
Kurs, sevginin anlamını öğretmeyi amaçlamaz çünkü o, öğretilebilecek her şeyi aşar. Fakat bu kurs, sevginin sürekli olarak var oluşunun farkına varabilmenizin önündeki engelleri kaldırır. Sevgi bilinci, sizin doğal mirasınızdır. Sevginin tersi korkudur. Fakat her şeyi kapsayanın karşıtı olamaz.
Bu yüzden bu kurs şu şekilde özetlenebilir:

Gerçek olan tehdit edilemez.
Gerçek olmayan var olamaz.
Burada Tanrı'nın Huzuru yatar.


Mucizeler Kursu Okulu
Mucizeler Kursu Okulu, Mucizeler Kursu’nu özgün Türkçe çevirisi ile uygulayan ve gruplar açarak paylaşan kişilerin oluşturduğu bir gruptur. Okul, 2010 yılından beri özgün çevirisi ile çalışma grupları oluşturmakta ve Kurs Liderleri yetiştirmektedir. Mucizeler Kursu Okulu’nun Kurs Liderleri Türkiye’nin her yerinde gruplar açarak Bilgi’yi paylaşmaya devam etmektedir.
www.mucizelerkursuokulu.com


 



Kurs Lideri: BİLGEN ASLAN
Başlangıç Tarihi: 20/05/2014
Yer: KOCAELİ NFS OFİS
Adres:ÇARŞIYAPI AVM F3 İZMİT KOCAELİ

İletişim: 532 746 9302


Not: Çalışma bir yıl boyunca her hafta aynı gün yapılacaktır. Derse gelemediğiniz günleri ders notları ve ses kayıtlarından takip edebilirsiniz. 

Hiç yorum yok: